• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Algemene voorwaarden

 

Algemeen

 

De Algemene Voorwaarden van Shoeterz zijn van toepassing op elk aanbod van Shoeterz en op elke (op afstand) tot stand gekomen overeenkomst tussen Shoeterz en de klant. Door online te bestellen accepteer je de de Algemene Voorwaarden van Shoeterz. Op de koopovereenkomst zijn de op dat moment geldende voorwaarden van toepassing. Shoeterz behoudt zich het recht voor de Algemene Voorwaarden te allen tijde te wijzigen.

 

Shoeterz is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 82207208

 

 

 

Totstandkoming van de overeenkomst

 

De koopovereenkomst komt tot stand wanneer een klant een bestelling bij Shoeterz plaatst en als deze wordt bevestigd d.m.v. een orderbevestiging.

 

 

 

Prijzen en kosten

 

De op de website vermelde prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Druk-, zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Bij druk- en zetfouten is Shoeterz niet verplicht het product volgens de foutieve prijs te leveren. Shoeterz zal de klant dan informeren over de prijsfout.

 

 

 

Verzendkosten

 

Shoeterz brengt tot een orderbedrag van €75,- euro verzendkosten in rekening, deze zijn €6.95. De verzendkosten worden automatisch toegevoegd tijdens de check out. Verzendkosten naar overige landen kunnen geraadpleegd worden tijdens het afrekenproces.

 

 

 

Betaling

 

Betalen kan op verschillende manieren. Deze worden zichtbaar tijdens het bestellen.

 

 

 

Levering

 

Shoeterz verstuurt binnenlandse pakketten met Post.nl. Na ontvangst van de bestelling ontvangt u een orderbevestiging per mail. Zodra Shoeterz de betaling heeft ontvangen, gaan wij de bestelde artikelen voor u inpakken. Wij streven hierbij altijd naar een zo spoedig mogelijke levering. Indien de levertijd de termijn van 14 dagen overschrijdt, heeft u het recht de overeenkomst te ontbinden en ontvangt u het geld binnen 14 dagen terug op uw rekening (tenzij anders afgesproken). Shoeterz is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van verlies of beschadiging van de bestelde artikelen door de bezorgdienst. Het kan zijn dat het product door transport schade heeft opgelopen, neem in dat geval z.s.m. contact met ons op.

 

 

 

Productaansprakelijkheid

 

Shoeterz is niet de producent van de te leveren artikelen en niet aansprakelijk voor gebreken in de artikelen. Bij schade als gevolg van gebreken in de artikelen, dient u Shoeterz hierover in te lichten, waarna Shoeterz u zal doorgeleiden naar de producent.

 

 

 

Retourneren & Ruilen

 

Retourneren kan binnen 14 dagen. De retourzending dient voldoende gefrankeerd te zijn, de kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de verpakking (incl. labels) van het artikel onbeschadigd en ongebruikt zijn. Bij een retourzending, volgens de retourinstructies, betaalt Shoeterz binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen het betaalde bedrag terug. Shoeterz behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt, wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd of wanneer de goederen niet in originele verpakking retour zijn gezonden. 

 

 

 

Intellectueel eigendom

 

Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van de website van Shoeterz (www.shoeterzkinderschoenen.nl) zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Shoeterz te kopiëren en/of verspreiden in welke vorm dan ook. 

 

 

 

Klachten

 

Klanttevredenheid vinden wij heel belangrijk. Mocht u een klacht hebben dan graag een e-mail naar [email protected]