Bestel informatie

Shoeterz biedt je ook de mogelijkheid om online te shoppen via onze webwinkel. Onze webwinkel is verdeeld in drie groepen: jongens, meisjes en accessoires. Met de verschillende praktische filtergroepen (voor, categorie, merk, maat, sale) kan je jouw keuze verder verfijnen. Op deze manier kan je eindeloos verschillende combinaties maken. Als je met je muis over de afbeelding scrollt zie je middels een pop-up onmiddelijk welke maten in voorraad zijn. Indien je meer informatie over een artikel wilt weten, dan klik je op de button "Meer info" onder de foto van het desbetreffende artikel, waarna in een nieuw blad een volledige omschrijving met meerdere foto's verschijnt. Let op! De verkoopprijs die je ziet op de webpagina is een vanafprijs en geldig voor de kleinste maat op voorraad. Indien bij een grotere maat de verkoopprijs verandert zie je dit vanzelf als je op de juiste maat klikt.

Als je schoenen wilt bestellen, dan klik je eerst op de gewenste maat en vervolgens op de button "In shoppingbag". De artikelen komen vervolgens in de shoppingbag terecht. Zodra je een paar schoenen in de shoppingbag hebt gestopt, verschijnt er een besteloverzicht. Indien je nog verder wilt winkelen, klik je op de button "Ga verder met winkelen". Indien je de bestelling wilt afronden klik je op de button "Doorgaan naar Kassa". Hier vul je je NAW gegevens in. Bij verzendwijze staat vermeld dat Shoeterz €0.00 verzendkosten in rekening brengt. De betalingswijze is via iDeal
. Ook is het mogelijk om hier, indien van toepassing, een kortingscode in te vullen. Tot slot bevestig je de bestelling. Jouw bestelling is nu geplaatst en je ontvangt hiervan een orderbevestiging per email. Zodra wij de betaling ontvangen hebben verzenden wij de order met Post.nl. Je ontvangt dan van ons een verzendbevestiging per email. In de email vermelden wij de Track & Trace code van jouw bestelling.

Wij proberen altijd relevante informatie over de pasvorm van de schoen weer te geven op de site. Bij twijfel over maat of pasvorm kan je gebruik maken van de handige maattabel. Uiteraard kan je tijdens openingstijden contact opnemen met onze winkels in Amersfoort en Harderwijk of de klantenservice. Wij meten graag een schoen voor je na of adviseren je bij het maken van de juiste keuze. Veel winkelplezier!

Onze klantenservice is bereikbaar via:

Telefoonnummer: 033 44 81 555
Email: info@shoeterzkinderschoenen.nl 

Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 17:00 uur.

Retouradres bestellingen:

Shoeterz
Mooierstraat 4-6
3811 EB Amersfoort