Algemene voorwaarden

BESTELLEN, BETALEN EN LEVERTIJD

Na ontvangst van de bestelling krijg je binnen twee werkdagen per e-mail een bevestiging van de bestelling. Indien de bestelde goederen niet voorradig zijn neemt Shoeterz gelijk contact met je op. De op de website vermelde prijzen zijn vanaf prijzen en zijn in Euro's, inclusief BTW. Betaling kan alleen plaatsvinden door bankoverschrijving. Shoeterz zal de bestelde schoenen, mits voorradig, binnen drie werkdagen nadat de betaling is ontvangen verzenden. De levertijd vangt aan op het moment dat Shoeterz de betaling heeft ontvangen. Shoeterz brengt geen verzendkosten in rekening voor verzending binnen Nederland en 9,95 euro verzendkosten in rekening voor verzending buiten Nederland. Verzending vindt plaats via Post.nl. Shoeterz is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte poststukken. Ophalen van de bestelde artikelen kan ook in de winkel.

ANNULERING

Iedere bestelling kan binnen 24 uur na bestelling zonder opgaaf van reden kosteloos worden geannuleerd. Wij verzoeken je daartoe een e-mail te sturen naar info@shoeterzkinderschoenen.nl. De annulering zal per e-mail bevestigd worden. Indien je je geannuleerde bestelling reeds hebt voldaan ontvang je het betaalde bedrag gerestitueerd op bank- of girorekening.

RUILEN/RETOURNEREN

Als schoenen bij aankomst beschadigd zijn of niet aan je wensen voldoen, dan kun je ze ruilen of retour sturen. Stuur dan na ontvangst van de bestelling binnen 14 kalenderdagen een e-mail naar info@shoeterzkinderschoenen.nl, waarin je vermeldt dat je de schoenen wilt ruilen of retour wilt sturen. De schoenen moeten dan ongebruikt, in de originele doos verpakt, voldoende gefrankeerd met een begeleidend briefje, je e-mail adres en/of je telefoonnummer, de factuur en je rekeningnummer binnen 14 kalenderdagen na je herroeping retour gestuurd worden naar: Shoeterz - Mooierstraat 4-6 - 3811 EB - Amersfoort. Na ontvangst van de geretouneerde artikelen door Shoeterz, ontvang je het betaalde bedrag per omgaande gerestitueerd op je bank- of girorekening.

GARANTIE

Shoeterz staat ervoor in dat de geleverde schoenen deugdelijk zijn en voldoen aan de in het aanbod vermelde specificaties. Kapotte ritsen en gebreken die zijn ontstaan als het gevolg van normale slijtage of die zijn te wijten aan aanmerkelijke schuld van de klant vallen niet onder de garantie. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u contact opnemen met Shoeterz.

OVERMACHT

Shoeterz is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting jegens de klant indien zij daartoe gehinderd is door overmacht. Onder overmacht wordt in ieder geval verstaan ernstige bedrijfsstoringen bij Shoeterz en transportstagnatie.

PRIVACY

Shoeterz geeft geen persoonsgegevens van de klant aan derden door zonder toestemming van de klant. Shoeterz gebruikt klantgegevens uitsluitend ten behoeve van het verwerken van de bestellingen.